logo
Montes Reserva Sauvignon Blanc - Chili

Montes Reserva Sauvignon Blanc - Chili

Op voorraad: Ja

(algemen tekst)


 

HERKOMST

Chili

DRUIVENRAS

Sauvignon Blanc

VINIFICATIE

Montes Reserva Sauvignon Blanc wordt modern gevinifieerd met gevolg dat zijn stuivende, karakteristieke kruisbes aroma's prachtig in deze Sauvignon Blanc tot uitdrukking komen. Hij is intens en zuiver, met volop geurige aroma's van kruisbes en perzik. Een kwaliteits- wijn met elegante, uitgebalanceerde en zeer zuivere stijl en goede lengte in de nasmaak. De wijn is absolute topklasse in zijn soort.

KARAKTER

Sprankelend van kleur. De expressieve geur bestaat uit wit fruit zoals perzik en ananas. De smaak is fris met een prettig mondgevoel en een zachte structuur. Een complete wijn met een goede complexiteit.

SERVEREN

Te serveren als aperitief of bij schaal- en schelpdieren en visgerechten. Probeer deze wijn ook eens bij geitenkazen.

EXTRA INFO

Het Chileense Viña Montes S.A. werd opgericht in 1988 door vier partners met allen jaren ervaring in de kunst van het wijn maken en de wijnhandel. Zij hadden de ambitie om uit te groeien tot het beste dat Chili op wijngebied kon presteren. En dat is gelukt! Montes wordt wereldwijd gezien als één van de beste en meest toonaangevende Chileense wijnhuizen met wijnmaker Aurelio Montes als trots boegbeeld. Met deze Reserva Sauvignon Blanc toont hij zijn wijnvakmanschap.

Land : Chili
Kleur : wit
€ 7,95

Wijn bestellen? Plaats hier uw bestelling?